Radar.
el vehicle conduïa a 83 quilòmetres per hora en un tram de la carretera N-420a, a l'altura de Riudecols (Baix Camp), on la velocitat estava limitada a 70 quilòmetres per hora.
Tarragona

L'SCT multa per excés de velocitat un cotxe que anava sobre una grua

"Com que la grua té matrícula andorrana, ens han notificat la multa a nosaltres", explica la propietària del cotxe multat, que aquest dilluns ha reclamat la sanció.

RedaccióActualitzat
El Servei Català de Trànsit (SCT) ha multat per excés de velocitat un cotxe que, en el moment de la fotografia, anava damunt la plataforma d'una grua. D'aquesta manera, la sanció correspondria a la grua que transportava el vehicle avariat i no pas al cotxe que anava sobre la plataforma.

Segons s'especifica a la multa, que data del 9 de setembre, el vehicle conduïa a 83 quilòmetres per hora en un tram de la carretera N-420a, a l'altura de Riudecols (Baix Camp), on la velocitat estava limitada a 70 quilòmetres per hora.

La propietària del vehicle, Sònia Mirambell, veïna de Calafell (Baix Penedès) ha decidit denunciar públicament aquest dilluns el seu cas i ha reclamat al SCT que li ensenyés la fotografia captada pel radar. "Ha estat surrealista veure el cotxe a sobre de la plataforma de la grua, però més encara que la persona que m'ha atès m'ha dit que com que la grua té matrícula andorrana, ens han notificat la multa a nosaltres", ha confessat indignada Mirambell.

El vehicle es va avariar a Andorra i una grua va ser l'encarregada de dur-lo a la corresponent localitat de la propietària. Sònia Mirambell, juntament amb el seu marit, va tornar al seu domicili en taxi, després de donar el corresponent informe d'assistència a la carretera.

Mirambell no havia rebut la primera notificació  de la multa "per culpa de problemes amb Correus". I, de fet, aquesta segona notificació li ha arribat just "un dia abans de poder recórrer la sanció". El preu de la multa ha pujat ara a 100 euros.

Anar al contingut