Sabadell

Mor un mosso d'Esquadra atropellat a Sabadell per un vehicle que s'ha donat a la fuga

El conductor del vehicle, un militar del grup d'Alta Muntanya de la caserna del Bruc, ha estat detingut poc després a Santa Coloma de Gramenet

RedaccióActualitzat

Un caporal de Trànsit dels Mossos d'Esquadra, de 40 anys, ha mort atropellat aquest matí a Sabadell per un conductor que s'ha donat a la fuga.

Els fets han passat al voltant de dos quarts de vuit del matí al costat de la plaça del Mil·lenari de Sabadell. L'agent dels Mossos, que estava de servei en un control a la Zona Hermètica, ha estat embestit per un turisme. El vehicle, un BMW de color platejat, s'ha volgut saltar el control i ha envestit un dels policies.

El mosso ha resultat ferit molt greu, l'han assistit els seus companys i una ambulància, però finalment ha mort.

El conductor, que ha estat detingut 45 minuts més tard, és un membre del Grup Militar d'Alta Muntanya de la caserna del Bruc. Es tracta d'un soldat ras de 24 anys del Batalló de Caçadors de Muntanya. Un cop detingut ha estat traslladat a dependències policials.

Malgrat que el conductor ha fugit, els mossos l'han pogut detenir 45 més tard a Santa Coloma de Gramenet i ha donat positiu en el test d'alcoholèmia amb 0,71 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat, gairebé tres vegades més del permès.

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha explicat que abans de ser detingut, l'home ha intentat fugir per segona vegada.+

Interior promet fermesa 

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, assegura que actuaran amb tota la  fermesa en el procés judicial contra el conductor.

Fa només un mes, un altre agent dels Mossos va morir atropellat mentre estava de servei a la Fuliola, a l'Urgell.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut