Tampa

Mor un altre policia als Estats Units en venjança per la violència contra els negres

L'agent mort se suma als dos que han perdut la vida a Nova York, també a mans d'un home que clamava venjança per la violència policial

RedaccióActualitzat

Charles Kondek, un policia nord-americà de 45 anys, ha mort en un tiroteig a Tarop Springs, a uns 30 quilòmetres al nord-oest de Tampa, a l'estat de Florida. Segons fonts oficials, el presumpte assassí hauria difós imatges de venjança a les xarxes socials per les últimes morts de ciutadans negres a mans de la policia dels Estats Units.

La comissaria ha detingut un sospitós pel tiroteig, Marc Antoni Parilla Jr., de 23 anys, sota l'acusació d'assassinat en primer grau.. Es tracta d'un home que estaria fugint de l'escenari del crim. El detingut ha xocat amb el seu cotxe contra un pal de telèfons i contra un altre vehicle.

No s'ha fet pública la identitat de l'agent assassinat ni tampoc del sospitós detingut. Mitjans locals asseguren que la víctima és un policia local.

L'agent mort de Florida se suma als dos que han perdut la vida a Nova York, també a mans d'un home que clamava venjança per la violència policial.

Charles Kondek va servir a la policia de Tarop Springs durant més de 17 anys i anteriorment va treballar com a oficial del Departament de Policia de Nova York, segons han declarat les autoritats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut