Barça

Mor el doctor Josep Borrell, excap dels serveis mèdics del Barça durant quatre anys

El doctor Josep Borrell i Pedrós, que va ser metge del Barça durant dues dècades, ha mort la matinada passada a Barcelona als 79 anys després d'una llarga malaltia, segons han informat fonts familiars. El doctor Borrell va començar a col·laborar amb el Barça el 1982 i va estar en el club fins al 2003, en els últims quatre anys com a cap dels serveis mèdics.

Actualitzat
El doctor Josep Borrell i Pedrós, que va ser metge del Barça durant dues dècades, ha mort aquesta matinada a Barcelona, als 79 anys, després d'una llarga malaltia, segons han informat fonts familiars. El doctor Borrell va començar a col·laborar amb el Barça el 1982 i va estar en el club fins al 2003, en els últims quatre anys com a cap dels serveis mèdics.

Amb l'arribada de Joan Laporta a la presidència del Barça, el doctor Borrell va abandonar el club i es va dedicar a la seva consulta particular i a participar en conferències internacionals sobre traumatologia, especialment relacionades amb el món de l'esport.

Josep Borrell va ser cap del servei de cirurgia de l'Hospital de la Creu Roja de l'Hospitalet de Llobregat, director mèdic d'Asepeyo i president de la Societat Espanyola de Traumatologia de l'Esport.

Aquest dilluns, se celebrarà una missa en memòria del doctor Borrell al tanatori barceloní de Sant Gervasi i, després, les seves restes mortals seran traslladats a la localitat lleidatana de Castellserà, on rebran sepultura.
Anar al contingut