Enrique Morente, en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Enrique Morente ha mort per les complicacions d'una operació d'úlcera. (Foto: EFE)
Madrid

La clínica on va morir Enrique Morente es defensa i diu que el "cantaor" tenia càncer

L'equip mèdic de la clínica La Luz de Madrid on va morir Enrique Moriente s'ha defensat de les acusacions de mala pràctica de la família del "cantaor". Els metges han revelat ara que Morente va ser intervingut el 4 de desembre per un càncer d'esòfag amb metàstasi i no per una úlcera, com ha informat la família. La clínica ha lamentat la pèrdua de Morente en un comunicat que ha transcendit després que la família ha denunciat els metges que van operar Morente per presumpta negligència. Els parents dels "cantaor" han demanat que se li faci l'autòpsia.

Actualitzat
Mentrestant, la capella ardent pel cantaor s'ha instal·lat aquest dimarts a la tarda a la seu de la SGAE a Madrid on ha estat oberta fins a les 10 de la nit. Després, aquest dimecres, el fèretre amb les despulles del "cantaor" viatjaran a Granada, on també se li podrà donar l'últim adéu abans que es faci l'enterrament.

Nascut el dia de Nadal del 1942 a Granada, Enrique Morente ha estat un dels grans renovadors del flamenc i el primer "cantaor" que va rebre el Premi Nacional de Música que atorga el Ministeri de Cultura el 1994.
Anar al contingut