Santiago de Compostel·la

Mor als 97 anys María Amelia López, coneguda com la "iaia bloguera"

María Amelia López, la reconeguda bloguera que va iniciar un diari personal el dia que complia 95 anys, ha mort a Santiago de Compostel·la. La iaia bloguera es va convertir en tot un fenomen a la blogosfera després que el seu nét li fes un regal d'aniversari tan barat com original: un blog. Amis95.com ha rebut el reconeixement dels internautes, amb més d'un milió i mig de visites, i fins i tot el premi internacional Best of Blogs com a millor bitàcola en llengua espanyola. Muxía i la xarxa en general s'acomiaden d'una bloguera que ha demostrat que la fractura digital no té res a veure amb l'edat.

Actualitzat
Amis95.com va començar com un regal d'aniversari, i en els més de dos anys que ha estat en línia s'ha convertit en el millor testament que podia deixar María Amelia López, una anciana que va descobrir internet als 95 anys des de la seva casa de Muxía, a la Corunya.

Després de convertir-se en una autèntica "addicta a internet" -tal com va reconèixer-, María Amelia López deixa un blog ple d'experiències que ha anat publicant amb molta regularitat, i entre les quals hi ha una visita a La Moncloa després de ser convidada pel president espanyol.
Anar al contingut