Barcelona

José María Mena afirma que el substitut de Torres-Dulce s'ha de limitar a dir "amén"

L'exfiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya creu que Torres-Dulce ha dimitit perquè se sentia menystingut i pressionat pel govern espanyol

RedaccióActualitzat

L'exfiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, José María Mena, considera que la persona que ha de substituir Eduardo Torres-Dulce al capdavant de la Fiscalia General de l'Estat haurà de limitar-se a obeir ordres. En declaracions a "Els matins" de TV3, Mena ha explicat quina feina haurà de fer qui rellevi el fiscal: "Algú que estigui disposat a jugar de telefonista. És un càrrec excel·lent perquè les ordres són clares i dient amén ja està."

L'exfiscal en cap de Catalunya creu que Torres-Dulce ha dimitit perquè se sentia menystingut i pressionat pel govern espanyol. Mena ha situat l'origen de les discrepàncies en el fet que l'executiu de Rajoy el va pressionar per cessar l'antic fiscal en cap a Catalunya, Martín Rodríguez Sol, per unes declaracions on es va posicionar a favor del dret a decidir. Ho ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio": "Això és molt important perquè Torres-Dulce és molt amic personal de l'anterior fiscal superior de Catalunya. Li va doldre molt [cessar-lo] i ho va haver de fer perquè l'hi van exigir des del govern. I aquí va començar el principi del final."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut