Una de les fotos que ha penjat Mas al seu perfil d'Instagram.
Una de les fotos que ha penjat Mas al seu perfil d'Instagram.
Barcelona

Mas obre un perfil a la xarxa social Instagram

Mas té un web específic com a president i un perfil de Facebook, en canvi, no té compte a Twitter

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat un compte a la xarxa social de fotografies Instagram, coincidint amb l'acte en el qual anunciarà el seu pla per continuar el procés sobiranista després del procés participatiu del 9 de novembre.

El perfil presenta Mas com el 129è president de la Generalitat, inclou una fotografia seva amb la bandera catalana al darrere com a imatge de perfil. Les primeres sis imatges que ha penjat Mas corresponen a un mosaic en el qual apareix, acompanyat de la seva dona, introduint la papereta en una urna el 9-N amb un missatge sobreescrit: "Benvinguts".

A mitja tarda ha penjat una imatge del timó de la Sebastiana, el vaixell del seu besavi, amb el missatge: "Vivim moments transcendentals que cal liderar amb el cap fred, cor calent, puny ferm i peus a terra #decidirisumar".

Durant la campanya electoral de les eleccions al Parlament del 2012, CiU ja va fer un seguiment dels actes de Mas com a candidat en aquesta xarxa, però després dels comicis no es va crear cap perfil com a president. El que sí que té Mas és un web específic com a president i també un perfil de Facebook. En canvi, no té compte a Twitter, malgrat que hi hagi comptes amb el seu nom.

 

Anar al contingut