Marco Reus es perdrà el Mundial del Brasil a causa d'una lesió (Foto: EFE)
Marco Reus es perdrà el Mundial del Brasil a causa d'una lesió. (Foto: EFE).
Futbol

Marco Reus es perd el Mundial del Brasil per culpa d'una lesió i el substituirà Mustafi

Marco Reus es perdrà el Mundial del Brasil després de la lesió que es va fer aquest divendres a l'enfrontament amistós entre les seleccions d'Alemanya i Armènia. El mitjapunta del Borussia Dortmund té una fissura parcial al genoll esquerre i el substituirà el defensa del Sampdoria Shkodran Mustafi.

Actualitzat

Segons ha informat la Federació de Futbol Alemanya al seu portal web, Marco Reus no disputarà el Mundial del Brasil després de la lesió que es va fer aquest divendres a l'enfrontament amistós contra Armènia. El mitjapunta del Borussia Dortmund, que a les últimes hores està sonant com a possible fitxatge del Barça, serà substituït pel defensa del Sampdoria Shkodran Mustafi.

Reus una fissura parcial al genoll esquerre que es va fer quan va xocar al minut 44 amb l'armeni Artur Yedigaryan, lesió que el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant diverses setmanes. Es tracta d'una baixa important per a la selecció d'Alemanya, ja que Reus era una de les peces centrals de l'equip, segons va manifestar l'entrenador, Joachim Löw. I, a més a més, es tracta del millor jugador de camp de la temporada a Alemanya, segons van determinar la setmana passada els professionals de la Bundesliga. Alemanya vola aquest dissabte cap al Brasil, on haurà d'afrontar un Mundial sense una de les seves estrelles

Anar al contingut