Futbol

Marcelo Bielsa és presentat com a tècnic de l'Athletic, una entitat històrica que li ha robat el cor

Marcelo Bielsa ha estat presentat aquest migdia com a tècnic de l'Athletic Club de Bilbao. L'entrenador argentí ha desestimat ofertes més sucoses econòmicament, com la de l'Inter de Milà, per anar a una entitat històrica que li ha robat el cor. Ha estat rebut amb aplaudiments al seu primer entrenament amb l'Athletic. Arriba a Bilbao el "loco" Bielsa, un entrenador diferent, compromès amb l'Athletic per diners, sí, pel projecte esportiu, sí. Però sobretot, per romanticisme.

Actualitzat
Bielsa és un d'aquells entrenadors obsessionats amb la seva feina. Viu nit i dia la professió. Va ser un dels pocs que va triar Guardiola perquè l'aconsellés quan volia ser entrenador. Diuen que s'ha vist tots els partits de l'Athletic de la temporada passada i que coneix perfectament els jugadors que dirigirà a partir d'avui.

"Primer gratitud per la rebuda i després consciència de la responsabilitat, perquè l'única manera de retribuir l'afecte en el que té a veure amb la meva funció és construint resultats que satisfacin les expectatives de l'afició", ha explicat el nou tècnic.

Bielsa va entrenar l'Espanyol durant tres mesos però el va deixar penjat per anar a la selecció argentina. Amb l'"albiceleste va guanyar l'or olímpic el 2004 en un equip on hi havia Tévez, Mascherano i Saviola. Després ha entrenat la selecció xilena on ha deixat un bon regust de boca entre els seus aficionats. Tots atents, als camps i a les sales de premsa. Ha arribat a la lliga espanyola "el loco".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut