Esports

Marc Márquez rep el premi Laureus a l'esportista revelació de l'any

Marc Márquez ha estat distingit com a millor esportista revelació de l'any. Els esports de motor han tingut protagonisme en aquesta ocasió, ja que el premi al millor esportista de l'any ha recaigut en Sebastian Vettel. En la categoria femenina, la guanyadora a millor esportista de l'any ha estat la nedadora Missy Franklin.

Actualitzat

Marc Márquez ha estat distingit com a millor esportista revelació de l'any. Els esports de motor han tingut protagonisme en aquesta ocasió, ja que el premi al millor esportista de l'any ha recaigut en Sebastian Vettel. En la categoria femenina, la guanyadora ha estat la jove nedadora nord-americana Missy Franklin.

El fet de guanyar el Mundial de MotoGP en la temporada del seu debut ha estat un argument de pes suficient perquè Marc Márquez convencés el jurat del premi Laureus sobre la seva idoneïtat com a millor esportista revelació de l'any. El cerverí ha succeït en el palmarès el tenista escocès Andy Murray.

Els premis absoluts han estat per Sebastian Vettel, en la categoria masculina, i per Missy Franklin en la femenina. Vettel ha estat escollit per davant de candidats tan acreditats com Usain Bolt -guanyador els anys 2009, 2010 i 2013-, Rafa Nadal, Mo Farah o LeBron James.

Missy Franklin, amb només 20 anys, succeeix l'atleta britànica Jessica Ennis i ha superat en les preferències del jurat esportistes com Serena Williams, que té dues estatuetes, Ielena isinbàieva o Tina Maze.

En l'apartat d'equips, el premiat ha estat el Bayern de Munic, flamant guanyador de la Bundesliga amb Josep Guardiola a la banqueta, que la temporada passada van guanyar Lliga, Copa i Lliga de Campions entrenats per Jupp Heynckes.

Rafa Nadal rep el premi Laureus a millor retorn de l'any

Rafa Nadal, tot i no ser a la gala, ha estat un dels premiats en aquesta edició dels premis Laureus 2014 celebrada a Kuala Lumpur (Malàisia). El tenista de Manacor, que va guanyar Roland Garros després de set mesos de lesió, ha estat guardonat amb el premi millor retorn de l'any.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut