Nova York

L'últim disc de R.E.M. es podrà escoltar de franc per internet abans del seu llançament

R.E.M. també s'abona al present. El seu últim disc, que sortirà a principis d'abril, es podrà escoltar, abans, de franc per internet. Els fans incondicionals del grup i els curiosos només hauran d'accedir a una xarxa social com Facebook o Myspace o directament a l'iTunes d'Apple. "Accelerate", el catorzè àlbum de la banda de Geòrgia, estarà obert a tothom a partir d'aquest dilluns. A més, els internautes també podran accedir a un vídeo exclusiu de la banda en què es parla del nou disc.

Actualitzat
La banda nord-americana permetrà que els internautes escoltin el seu catorzè àlbum d'estudi a través de xarxes socials com Facebook o Myspace, mitjançant l'aplicació de descàrrega iLike, i també a l'iTunes.

D'aquesta manera els fans podran escoltar el nou treball de R.E.M. una setmana abans de la data prevista pel llançament de l'àlbum als Estats Units, fixada per l'1 d'abril. Amb aquest gest la formació nord-americana es rendeix al poder d'internet per difondre la seva música com van fer els pioners Radiohead.
Anar al contingut