Futbol

L'exblaugrana Rivaldo anuncia als 41 anys la seva retirada professional

Vítor Borba Ferreira "Rivaldo" ha anunciat, als 41 anys, la seva retirada després d'una llarga i exitosa carrera esportiva. El brasiler, que jugava al Mogi Mirim, ha penjat un missatge al seu compte d'Instagram per anunciar la decisió després de 24 anys com a professional.

Actualitzat

Vítor Borba Ferreira "Rivaldo" ha anunciat, als 41 anys, la seva retirada com a futbolista després d'una llarga i exitosa carrera esportiva. El brasiler, que jugava al Mogi Mirim, ha penjat un missatge al seu compte d'Instagram per anunciar la decisió després de 24 anys com a professional.

Rivaldo va debutar com a professional a les files del Palmeiras el 1994 i dos anys més tard va donar el salt al futbol europeu a les files del Deportivo de la Corunya. A la següent temporada, el Barça va pagar 4.000 milions de les antigues pessetes per contractar els seus serveis, un fitxatge que es va firmar hores abans de tancar-se el mercat de traspassos.

En les seves cinc temporades com a jugador del Barça, Rivaldo va aconseguir els seus millors èxits esportius i va guanyar dues Lligues, una Copa del Rei i una Supercopa d'Europa. Al 1999 es va emportar la Pilota d'Or i el FIFA World Player, que el van coronar com el millor futbolista del món. De la seva època com a blaugrana, els aficionats encara recorden el seu golàs de xilena en l'última jornada de Lliga 2000-01 contra el València, que va permetre al Barça classificar-se de forma agònica per a la Lliga de Campions.

Posteriorment, Rivaldo va estar a l'AC Milan, Cruzeiro, Olympiacos, AEK d'Atenes, Buniodkor, São Paulo, Kabuscorp, São Caetano i, per últim, al Mogi Mirim, on ha jugat amb el seu fill. Amb la selecció del Brasil, Rivaldo va conquerir el Mundial del 2002 disputat a Corea i el Japó, a més d'una Copa Amèrica i una Copa Confederacions. Un palmarès espectacular.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut