Barcelona

Les abduccions i la caverna de Montilla centren l'atenció dels nostres usuaris

L'abducció d'una lletra "o" al logo de Google ha despertat totes les alarmes de la comunitat internauta, inclosos els usuaris del 3cat24. L'empresa del cercador ens prepara alguna sorpresa? Serà el naixement de Gogle i la fi de Google? Tot un misteri sense resoldre, com el fitxatge de Hleb pel Barça i els arguments que el bielorús ha trobat per justificar el seu fracàs com a blaugrana. Altres protagonistes de la setmana al portal, terrícoles o no, han estat Bush, les rates gegants de Papua Nova Guinea i l'enrenou a Arenys de Munt.

Actualitzat
Google commemora algunes dates cèlebres amb redissenys del seu logo a la plana principal del cercador. Al darrere de totes les il·lustracions hi ha una història, però això ha estat així fins fa uns quants dies. Un ovni abduint una de les dues os de Google feia saltar les alarmes.

Ho anunciaven alguns internautes, se'n feien ressò alguns mitjans, com nosaltres, i l'empresa de Page i Brinn aconseguia el que volia, fer bullir l'olla.

En plena ebullició també hi trobem un municipi del Maresme que des de fa setmanes apareix cada dia a la primera plana informativa. Tot i que el gran dia serà aquest diumenge, ja fa dies que l'ambient per Arenys de Munt s'escalfa. Els usuaris del 3cat24 han participat en aquest debat a partir de declaracions tan sucoses com les del president Montilla i la caverna de l'extrema dreta.

Tornant a la temàtica extraterrestre, un protagonista de la setmana que sempre hem pensat que venia de l'Europa de l'Est, però que escoltant-lo ens fa pensar que pot haver nascut més lluny -fora del planeta i tot- o bé que va ser abduït després de marxar de Barcelona.

És Alexandr Hleb, un futbolista que només ha estat una temporada al Barça i assegura haver descobert el secret de l'èxit en aquest equip -tot i que ell, lamentablement, ja ha fet tard. La revelació de Hleb és la següent: "Per triomfar al Barça cal parlar català".

Sens dubte, una declaració que guanya punts per formar part d'un rànquing de frases absurdes que encapçala George Bush. El 43è president dels Estats Units té l'honor d'ocupar dues de les deu places d'aquest llistat, on també hi trobem altres polítics cèlebres autors de cites marcianes com Donald Rumsfeld, Bill Clinton o el "Governator" de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger.

Papua Nova Guinea i Madrid també ens oferien aquesta setmana dues notícies colpidores. Des d'Oceania ens arribava el descobriment de 40 noves espècies animals, amb una rata gegant com a estrella de la troballa. A la capital espanyola, el protagonista també era una espècie amb sobrepès, l'àrbitre sense llicència per arbitrar, Megía Dávila, fitxava pel Reial Madrid. Tot plegat, un globus sonda que Florentino Pérez va decidir aturar poques hores després.

I si t'agradaria jugar a fer del president blanc, comprant-ho tot a cop de talonari, el nou Monopoly City Streets t'ho posa fàcil. Però alerta, si ets un dels 33.000 escolars catalans que tindran portàtil a l'aula, et recordem que aquests ordinadors són per aprendre i no per jugar a ser l'amo del món.

Anar al contingut