Bàsquet

L'aler pivot eslovè Bostjan Nachbar passa la revisió mèdica prèvia i firma el seu contracte que el lliga al Barça

L'aler pivot eslovè Bostjan Nachbar ha passat la revisió mèdica prèvia a la firma del contracte com a jugador del Barça per a la temporada que ve. Nachbar ha tornat al seu país per incorporar-se a la seva selecció per preparar l'Eurobàsquet. Nachbar, un home amb facilitat anotadora des de la mitja distància, firmarà per una temporada amb opció a una altra. Amb el Brose Baskets va sumar 16,1 punts per partit de mitjana a l'última Eurolliga.

Actualitzat
L'aler pivot eslovè Bostjan Nachbar ha passat la revisió mèdica prèvia a la firma del contracte com a jugador del Barça per a la temporada que ve. Nachbar ha tornat al seu país per incorporar-se a la seva selecció per preparar l'Eurobàsquet. Després d'estampar la firma com a jugador blaugrana, ha declarat que l'ajudarà molt la presència d'Erazem Lorbek a l'equip.

Natchbar, un home amb facilitat anotadora des de la mitja distància, firmarà per una temporada amb opció a una altra. Amb el Brose Baskets va sumar 16,1 punts per partit de mitjana a l'última Eurolliga.

Amb aquest fitxatge el Barça de bàsquet ja ha incorporat tres jugadors per a la pròxima temporada. Anteriorment havia incorporat el grec Kostas Papanikolau i el nord-americà Joe Dorsey.
Anar al contingut