Anna Allen en el muntatge amb el repartiment de "The Big Bang Theory"
Anna Allen en el muntatge amb el repartiment de "The Big Bang Theory"
Barcelona

La vida de fantasia de l'actriu Anna Allen

L'actriu es va inventar el seu pas per "The Big Bang Theory", "White Collar", "Versailles" o la BBC

RedaccióActualitzat

Fins aquest cap de setmana, el nom de l'actriu catalana Anna Allen no era prou conegut, però ara ja està en boca de la majoria i no precisament pels seus dots interpretatius sinó per haver-se inventat la seva trajectòria professional, a l'estil de l'Enric Marco, el president de l'Amical de Mauthausen que durant anys va assegurar que havia estat internat en un camp de concentració nazi, cosa que era falsa.

La mentida que rodeja l'actiu de Salt la va destapar aquest cap de setmana el diari "El Mundo", que en un primer moment se l'havia cregut, quan va treure a la llum el muntatge fotogràfic que va penjar la mateixa Allen a les xarxes socials on se la veia a la catifa vermella. De fet, els representants de l'actriu van recórrer els mitjans de comunicació per vendre-la com l'única actriu espanyola que anava als Oscars i molts hi van caure de quatre potes.

Una fantasia que ja va alimentar setmanes abans quan va penjar una fotografia de la invitació als Oscars al seu compte d'Instagram, un altre muntatge de la invitació de Lupita Nyong'o. A més, va oferir entrevistes a diversos mitjans, entre ells a la revista "Hola", on a doble pàgina parlava dels preparatius per als Oscars, com el vestuari que portaria.

I encara va continuar amb el capítol dels Oscars. Després de la gala, segons "El Mundo", va assegurar que havia parlat amb el seu presentador, Neil Patrick Harris, "una bona estona". I va afegir: "Li he dit que sóc una fan del seu paper a la sèrie 'Cómo conocía a vuestra madre' i que veure un capítol abans d'anar-me'n a dormir em dóna bon rotllo."

"The Big Bang Theory", una altra fantasia

Però les mentides d'Allen no es redueixen només al seu pas per la catifa vermella. Es va arribar a inventar que havia participat en la sèrie "The Big Bang Theory" i per demostrar-ho va fer una altre muntatge fotogràfic amb el repartiment de la sèrie. En realitat, l'actriu que hi apareixia era Summer Glau. A més, ho va arribar a dir en una entrevista a "La ventana" de la cadena Ser, on va donar detalls del seu personatge i fins i tot la web de cinema IMDb ho recollia (ara ja no). El que també recull és el seu pas per un capítol de la sèrie de TV3 "La Riera".

Allen també va arribar a imaginar que havia participat en la sèrie "White Collar" amb Matt Bomer i per corroborar-ho va penjar un altre muntatge fotogràfic amb el seu protagonista. En la mateixa línia, es va inventar que havia participat en la producció francesa "Versailles", una de les més esperades aquest any a França, o en capítols per a una sèrie de la BBC.

Pel que sí que se la coneix, i està comprovat, és pel paper de la nòvia universitària i comunista de Toni Alcántara durant les primeres temporades de la sèrie de TVE  "Cuéntame cómo pasó". Ara bé, sobre aquesta sèrie, segons el blog Bluper, també s'hauria inventat que hi tornaria.

Anna Allen ha desaparegut del mapa després de saber-se que la seva seva trajectòria era una gran mentida i ha protegit els seus perfils a les xarxes, on precisament el seu nom és més conegut que mai i ha arribat a ser "trending topic" a Twitter. També han estat nombroses les persones que han fet els seus propis fotomuntatges amb Allen arreu.

Anar al contingut