Futbol sala

La selecció catalana guanya el Mundial femení de futbol sala de forma brillant

Catalunya ha trencat tots els pronòstics en guanyar el Mundial femení de futbol sala disputat a Reus. L'equip que dirigeix Albert López s'ha imposat a Galícia en la final per un contundent 4-0. Les catalanes, que han dominat de principi a fi, s'han avançat al minut 12 amb un gol de Maria Àngels Navarro. Galícia ha pogut empatar amb una rematada al travesser però a la jugada següent Navarro ha fet el segon. A la represa, Catalunya ha seguit imposant el seu joc i ha sentenciat amb dos gols de la capitana Laura Rodríguez. Brillant, treballat i històric triomf de la selecció catalana.

El combinat nacional s'ha imposat a Galícia en una final que ha dominat còmodament des del primer moment. Maria Àngels Navarro ha fet els dos primers gols a la primera meitat. El primer ha estat després d'una passada en profunditat de Laura Rodríguez, i el segon en un fulminant contraatac després de l'ocasió més clara de les gallegues per empatar el partit.

A la represa, Catalunya ha continuat dominant tot i els desesperats atacs de l'equip gallec. La jugada del tercer gol l'ha començat Maria Àngels Navarro però l'ha culminat Laura Rodríguez, autora també del quart gol quan només faltaven 25 segons per al final.

D'altra banda, Colòmbia ha acabat tercera del Mundial i Rússia, "a priori" la gran favorita i que va perdre la semifinal amb Catalunya, s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça.