Hoquei herba

La selecció catalana d'hoquei herba perd per la mínima (1-2) un amistós contra l'Argentina

La selecció catalana d'hoquei herba ha perdut per 1-2 un partit amistós que aquest dimarts al migdia ha jugat a Terrassa contra l'Argentina. El combinat català ha vist com els argentins s'han avançat en el marcador amb un gol de Jorge Lombi. Pol Amat ha aconseguit l'empat, però Lucas Camareri en la recta final de l'encontre ha posat per davant els argentins. Feia quatre anys que Catalunya no jugava un partit amistós.

La derrota davant de l'Argentina no ha deslluït la reaparició de la selecció catalana d'hoquei que feia gairebé quatre anys que no jugava. Trobar una data tampoc és gens fàcil, ja que l'equip que ha posat en joc Salvador Indurain només difereix en dos o tres noms del que integra habitualment la selecció espanyola. Per aquesta raó, l'entrenador argentí no s'estava de dir que s'acabava d'enfrontar a una de les millors seleccions del món. L'Argentina s'ha avançat en la primera meitat a la sortida d'un penal córner, un dels punts dèbils dels catalans en aquest partit. N'han tingut sis, i tot i que han estat hores i hores entrenant-se amb la selecció espanyola, no n'han transformat cap. L'empat l'ha forçat Pol Amat, en transformar un penal strock. Quedaven set minuts i Catalunya s'ha obert per aconseguir la victòria, però en una jugada contra l'Argentina els ha sorprès i ha sentenciat l'enfrontament. El partit ha estat un aperitiu de la Challenge Trophy que acollirà el pròxim més de juliol l'At. Terrassa, amb les sis millors seleccions del món. L'Argentina i els jugadors que han jugat per Catalunya es tornaran a enfrontar.