Rugbi

La selecció catalana de rugbi cau apallissada davant Irlanda del Nord en partit amistós (3-62)

La selecció catalana de rugbi ha perdut de forma contundent contra l'Ulster per 3-62 en un partit amistós que s'ha disputat al camp de La Foixarda i que ha servit per demanar el reconeixement internacional de totes dues seleccions. Els catalans mai han tingut opcions de victòria contra l'equip nord-irlandès, molt superior durant tot el partit malgrat jugar amb molts jugadors sub-23. Tot i la pallissa, el resultat ha estat el menys important i el públic present ha acomiadat els jugadors catalans amb aplaudiments.

Catalunya ha caigut apallissada davant Irlanda de Nord en un amistós en què el rival s'ha mostrat molt superior, malgrat comptar en la seva majoria amb jugadors de la selecció sub-23. El primer avantatge nord-irlandès ha arribat en només tres minuts de joc, després d'un tir convertit per Gareth Steenson que posava el 0-3 al marcador. Catalunya ha reaccionat ràpidament i l'obertura de la Santboina Alfons Martínez, ha establert l'empat a tres, els únics punts dels catalans en tot el partit. A mesura que han passat els minuts, els visitants han imposat la seva major qualitat tècnica i abans del descans han fet dos assajos. En la represa, la tònica del matx ha estat la mateixa tot i els nombrosos canvis i amb cinc assajos més, l'Ulster s'ha acabat imposant per un resultat final de 3-62.