Barcelona

La regidora de Ciutat Vella Itziar González dimiteix per motius personals

La regidora del districte barceloní de Ciutat Vella, Itziar González, ha presentat la seva renúncia irrevocable al càrrec "per motius personals" a l'alcalde Jordi Hereu, que l'ha acceptat. González i Hereu han comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyats d'un nombrós grup de col·laboradors de la regidora per fer l'anunci. L'arquitecta, elegida regidora a les eleccions del 2007 a les llistes del PSC, ha assegurat que deixa el càrrec perquè no li és possible seguir treballant "de la mateixa manera" i amb les mateixes forces per afrontar els problemes del districte i que es tracta d'un acte "íntim de responsabilitat" amb ella mateixa.

Actualitzat
González renuncia al càrrec l'endemà de presentar el projecte del pla del barri del Raval, un dels seus objectius més desitjats.

L'alcalde Hereu ha explicat que ha acceptat la renúncia d'Itziar González perquè "a ningú se li pot exigir que assumeixi fins a les últimes conseqüències" una implicació personal com la que ha tingut la regidora en aquests tres anys, en què "ho ha deixat tot per Ciutat Vella".

La renúncia d'Itziar González es farà efectiva en el pròxim ple municipal, el del 30 abril. Hereu demanarà que la substitueixi Ramon Nicolau, regidor de Participació.
Anar al contingut