París

Quatre ostatges han mort en l'assalt al supermercat de l'est de París

També ha mort l'autor de l'atac, Amédy Coulibaly, el mateix home que dijous va matar una policia municipal a Montrouge

RedaccióActualitzat

A París, els membres de la Brigada de Recerca i Intervenció han entrat al supermercat de menjar "kosher", a la Porte de Vincennes, on un terrorista islamista i la seva parella mantenien segrestats un grup de persones.

Cap a les cinc de la tarda, la policia ha començat un assalt al supermercat. L'operació ha acabat amb la mort del terrorista. També han mort 4 ostatges, que sembla que han estat executats pel jihadista abans de la intervenció de la policia.

Quatre persones més estan ferides de gravetat. Diversos ostatges han pogut sortir.

La policia ha explicat que l'autor d'aquest assalt és el mateix que aquest dijous va matar una agent de policia municipal a Montrouge, al sud de París. El noi és Amédy Coulibaly, de 32 anys. Es creu que estava acompanyat de la seva parella, Hayat Boumédiène, de 26. Després de l'assalt de la policia, encara no se sap del cert què ha passat amb Hayat Boumédiène. La policia la continua buscant.

Es creu que Coulibaly també tenia relació directa amb els germans Saïd i Chérif Kouachi, presumptes autors de l'atac a la redacció de "Charlie Hebdo" que va acabar amb 12 morts i que han protagonitzat un altre episodi de tensió prop de París en atrinxerar-se dins una nau industrial. Tots tres es coneixien des de fa prop d'una desena d'anys i es tenen indicis que formaven part de la mateixa cèl·lula jihadista.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut