La pel·lícula d'animació "Happy Feet 2", a TV3 i al canal Super3

Aquest diumenge 21, a les 18.30, TV3 emetrà la pel·lícula d'animació "Happy Feet 2". Aquest film, que té com a protagonistes un grup de pingüins, es podrà tornar a veure al canal Super3 el dissabte 27 de desembre, a partir de les 15.45.

"Happy Feet 2" és la seqüela de "Happy Feet", que va guanyar un gran nombre de premis, entre els quals l'Oscar a la millor pel·lícula d'animació l'any 2006. En aquesta segona entrega, la banda sonora hi continua tenint una gran presència, ja que el tema principal és interpretat per la cantant P!nk. "Happy Feet 2" es podrà veure a TV3 aquest diumenge 21, a les 18.30, i al canal Super3 el dissabte 27, a les 15.45.

Argument

Erik, el fill dels pingüins Mumble i Glòria, es resisteix a ballar com la majoria dels pingüins i se'n va de la seva terra amb uns amics, seguint el Ramon, que torna a la Terra de l'Adèlia. Quan hi arriben, el Ramon s'assabenta que allà hi governa una mena de déu pingüí, el Gran Sven, un pingüí que vola. Mentrestant, el Will, un krill existencialista i aventurer, també abandona la seva colònia. Mumble va a buscar el seu fill i quan tornen a la seva terra amb els menuts descobreixen que un iceberg immens ha empresonat els pingüins emperador. Llavors els intentaran rescatar amb l'ajuda de Sven, del pingüins d'Adèlia i dels elefants marins.

Fitxa tècnica

Direcció i guió: George Miller

Idioma versió original: anglès

Producció: Animal Logic, 2011 (Austràlia)

Fotografia: David Dulac i David Peers

Música: John Powell

tv3.cat

super3.cat

 

Anar al contingut