Barcelona

La família Pujol denunciarà dos bancs andorrans per vulnerar el secret bancari

Els advocats de la família de l'expresident de la Generalitat entenen que, sense petició formal de l'estat espanyol ni de la justícia, algú va filtrar informació sobre els seus comptes a Andbank i la Banca Privada d'Andorra

RedaccióActualitzat

La família Pujol denunciarà els dos bancs d'Andorra on han tingut dipositats diners, Andbank i la Banca Privada d'Andorra, per vulneració del secret bancari. Els advocats de la família de l'expresident de la Generalitat entenen que, sense petició formal de l'estat espanyol ni de la justícia, algú va filtrar informació sobre els seus comptes, ja sigui l'entitat o bé algun dels seus treballadors.

Segons ha pogut confirmar TV3, la demanda busca investigar quin directiu o empleat hauria vulnerat el secret bancari i determinar si ha estat Andbank o la Banca Privada d'Andorra el responsable civil de les conseqüències que se'n derivin.

 

Si la justícia andorrana confirmés aquesta filtració, d'una banda quedaria en entredit la fiabilitat dels sistemes de seguretat dels bancs i, de l'altra, les entitats bancàries es podrien negar a facilitar informació clau en els processos judicials oberts contra la família Pujol. Els Pujol presentaran aquestes denúncies l'última setmana d'agost.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut