Badalona

La façana de Can Boter ha resistit l'incendi

La part del tercer pis de la façana de la drogueria de Can Boter, al centre de Badalona, no s'ha vist tan afectada com es pensava i, segons fonts municipals, no està previst que s'hagi d'enderrocar. Aquest dilluns al matí s'han consolidat els pilars verticals i demà podria començar la substitució manual d'aquesta part de la façana de l'edifici afectada per l'incendi.

Actualitzat

Fins a tretze dotacions dels Bombers es van desplaçar prop de les deu del matí d'aquest diumenge per extingir un incendi que va afectar  l'adrogueria Can Boter, situada al número 13 del carrer Canonge Baranera del centre de Badalona, a prop del Teatre Zorrilla. No hi va haver cap ferit pel sinistre, les causes del qual encara es desconeixen, i que estan essent investigades per la policia toti que s'apunta que va ser un fet fortuït. Com a mesura preventiva es va evacuar  el bloc de tres plantes que hi ha al costat de l'establiment, els veïns del qual ja han tornat a casa seva.

El foc va començar al tercer pis d'aquesta botiga, que emmagatzemava gran varietat de productes químics com dissolvents i pintures, així com paper i cartró.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut