Barcelona

La defensa de la infanta recorrerà a l'Audiència la decisió de Castro de portar-la a judici tot i ser ferma

Ho ha anunciat el seu advocat, Miquel Roca, que diu que la decisió judicial "va més enllà del que seria un acte propi d'obertura de judici oral"

RedaccióActualitzat

La defensa de la infanta Cristina recorrerà davant l'Audiència de Palma la decisió del jutge José Castro d'enviar-la a judici perquè, encara que és ferma, la seva argumentació "va més enllà del que seria un acte propi d'obertura de judici oral", segons ha dit l'advocat Miquel Roca. En declaracions als periodistes a les portes del seu despatx, Roca ha anunciat que recorrerà la interlocutòria de José Castro, en el referent a la seva argumentació sobre la "legitimitat" de l'acusació popular per portar a judici la infanta Cristina en contra de l'opinió de la Fiscalia.

L'advocat diu que l'escrit de Castro és ferm però sí que es pot recórrer la seva argumentació per fer seure la infanta a la banqueta. En aquest sentit, Roca ha assenyalat que la defensa demanarà a l'Audiència de Palma que apliqui l'anomenada "doctrina Botín" del Tribunal Suprem, que estableix que l'acusació popular no està legitimada a enviar un imputat a judici contra el criteri de la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut