Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona assegura que mai ha existit un informe policial que apuntés a un test com l'origen de l'agressió

Delort creu que Clos es va precipitar quan va parlar del test i que el seu comentari "va generar gran enrenou a nivell intern poques hores després"

RedaccióActualitzat

El director tècnic i gerent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Joan Delort, ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que mai ha existit l'informe policial que apuntés un test com l'origen de l'agressió al guàrdia urbà durant els fets del 4-F. Sobre les declaracions de l'alcalde en aquell moment, Joan Clos, creu que es va precipitar: "Es van dir en aquell moment de manera precipitada coses que no tocaven. No només això, sinó que sembla ser que aquest comentari va generar gran enrenou a nivell intern poques hores després".

Respecte al possible testimoni que desmuntaria la versió policial, Delort creu que si existeix s'hauria de presentar davant de la fiscalia. I reclama a l'advocat Jaume Asens, que no és part de la causa, que faciliti la identitat del testimoni clau.

Delort ha assegurat que el departament jurídic de la Guàrdia Urbana està revisant tota la informació del "cas 4-F" arran del documental "Ciutat morta", que va acabar amb la condemna de 5 joves per l'agressió d'un guàrdia urbà que va quedar tetraplègic al carrer Sant Pere Més Baix de Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut