Amposta

La Guàrdia Civil investiga un tiroteig al centre d'Amposta

El centre d'Amposta ha estat escenari d'un tiroteig entre dues famílies gitanes. Els fets han passat quan, presumptament, membres d'una de les famílies han entrat a casa de l'altra. Llavors ha començat un tiroteig a l'interior de l'immoble, que posteriorment s'ha traslladat al carrer, on s'han disparat com a mínim vuit trets. Dues persones han quedat ferides per impacte de bala i estan ingressades a l'Hospital de Tortosa.

Actualitzat
Els fets es van produir cap a les dotze de la mitjanit a la cantonada del carrer Mestre Casanova amb l'avinguda de la Ràpita, al centre d'Amposta. Dues famílies d'ètnia gitana es van embrancar en una baralla que, segons algunes fonts, podria haver estat desencadenada per qüestions sentimentals.

En un moment determinat de la baralla, es va produir un tiroteig, durant el qual van quedar ferits dos homes, tots dos de bala, l'un a la cama i l'altre a la mà. Tots dos van ser traslladats de manera immediata a un dels serveis d'urgència sanitària d'Amposta, però després se'ls va traslladar a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els dos ferits segueixen ingressats en aquest centre hospitalari i el seu estat no revesteix de gravetat. Un dels ferits ha estat intervingut quirúrgicament aquest dissabte al matí.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les investigacions d'aquest cas, i el jutjat d'instrucció número 1 d'Amposta ha decretat el secret del sumari.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut