Barcelona

La Generalitat signa un conveni amb Microsoft per crear continguts educatius en català

La Generalitat ha signat un conveni amb Microsoft per incorporar continguts digitals en català a les escoles. L'acord preveu un primer projecte pilot d'aules, amb ordinadors de pantalla tàctil, que es farà en un centre d'ensenyament secundària de Lleida. Paral·lelament, es posarà en marxa un programa de formació dels docents que participin en l'experiència.

Actualitzat
El conveni entre la Generalitat i Microsoft s'ha signat coincidint amb el Mobile World Congress, que se celebra aquests dies a Barcelona. L'acord s'ha segellat entre el president de la Generalitat, José Montilla, i el president de Microsoft, Steve Ballmer. El projecte preveu crear continguts digitals per incorporar-los a les aules i així fomentar la comunicació en línia entre els centres educatius i les famílies.

José Montilla ha destacat que els acords amb Microsoft "ajuden a continuar fent créixer el català a la xarxa". Montilla ha recordat que el català es troba entre les 25 llengües més utilitzades a internet, i ha destacat el gran pas que va suposar la creació del domini ".cat".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut