Washington

L'FBI publica documents inèdits de Bonnie & Clyde 75 anys després de la seva mort

L'FBI ha decidit treure a la llum pública gairebé mil documents inèdits de la investigació policial dels mítics Bonnie & Clyde. La publicació coincideix amb els 75 anys de l'espectacular emboscada de la policia que va posar fi a les vides de la parella de gàngsters més famosa del món.

Actualitzat
La història d'amor, de crims i de fugida fatal que van protagonitzar Bonnie Parker i Clyde Barrow als anys trenta als Estats Units reviu setanta-cinc anys després de la seva mort. I és que l'FBI ha decidit publicar ara els documents inèdits de la investigació policial de la parella de gàngsters més famosa del món.

Les 947 pàgines d'informació nova relacionada amb Bonnie & Clyde van servir a l'FBI i a la policia per preparar-los una espectacular emboscada, que va acabar a trets i amb la mort de tots dos. Els documents inclouen retalls de premsa i fotografies, com la d'una multitud que contempla els vidres cosits a trets del vehicle dels fugitius el dia de la trampa mortal.

El gruix de la informació, però, són telegrames enviats a l'FBI per les patrulles locals que seguien el rastre de la parella, o de ciutadans que escrivien a les autoritats assegurant-los que els havien vist en una gasolinera o a la cantonada de casa. De les notes publicades també es dedueix que Bonnie es feia anomenar Bertha Graham, o que els familiars de Clyde l'esperaven en un comtat de Texas per entregar-li 250 bales.
Anar al contingut