Espanyol

L'Espanyol presenta Simao Sabrosa com a nou jugador del club

L'Espanyol ha presentat Simao Sabrosa com a nou jugador del club. L'acte s'ha fet a l'estadi de Cornellà-el Prat i el jugador s'ha mostrat molt il·lusionat de la seva nova etapa. El portuguès arriba a l'Espanyol amb 32 anys, després d'haver militat en diferents clubs i pensa aportar experiència.

Actualitzat
Després que el jugador passés el reconeixement mèdic divendres passat, l'Espanyol ha presentat, a les 12.00, Simao Sabrosa com a nou jugador del club. L'acte ha transcorregut a l'estadi de Cornellà-el Prat i ha comptat amb la presència del màxim exponent dels blanc-i-blaus, Ramon Condal, que ha valorat la incorporació dient: "Esperem que Simao segueixi triomfant en aquest club".

El portuguès arriba a l'Espanyol amb 32 anys, després d'haver militat en diferents clubs, com per exemple l'Sporting Clube de Portugal, al FC Barcelona, al Benfica, a l'Atlètic de Madrid i, recentment, al Besiktas turc.

En roda de premsa, Simao ha parlat de les característiques de la plantilla blanc-i-blava, assegurant que "un equip ha de comptar amb la barreja de jugadors joves i experimentats". A més a més, el portuguès ha explicat què espera d'ell el seu entrenador, Pochettino. "He parlat amb Pochettino de l'experiència que puc aportar al club", ha dit.

Després d'atendre els mitjans de comunicació, Simao Sabrossa ha estat presentat als aficionats que s'han acostat a l'estadi. El portuguès ja s'ha posat la samarreta blanc-i-blava, que, ha assegurat, defensarà amb totes les seves forces les dues pròximes temporades. Uns 400 aficionats periquitos han acompanyat el jugador en la seva presentació. L'extrem portuguès estarà en condicions de debutar dissabte, en el partit que enfrontarà l'Espanyol i el Saragossa a Cornellà-el Prat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut