Amb les renovacions de Kiko Casilla i Víctor Sánchez es tanquen dos "culebrons" a l'Espanyol. (Foto: RCDE)
Espanyol

L'Espanyol anuncia les renovacions de Kiko Casilla i de Víctor Sánchez fins al 2018

Segons informa l'Espanyol al seu web, aquest divendres s'han acordat definitivament les renovacions de contracte de Kiko Casilla i Víctor Sánchez fins al juny de l'any 2018. Tots dos futbolistes acabaven contracte a final de temporada i els nous compromisos expiraran ara quan s'acabi la temporada 2017-18.

Actualitzat

Segons informa l'Espanyol al seu web, aquest divendres s'han acordat definitivament les renovacions de contracte de Kiko Casilla i Victor Sánchez fins al juny de l'any 2018.

Tots dos futbolistes acabaven contracte a final de temporada i els nous compromisos, les condicions dels quals seran ja vigents per al present curs esportiu, expiraran ara quan s'acabi la temporada 2017-18.

La setmana vinent, les firmes

La firma del nou contracte per part del porter internacional està programad pel dijous dia 2 d'octubre al migdia. Després, Kiko Casilla oferirà una roda de premsa de valoració, acompanyat de representants del Club, a l'Auditori del Power8 Stadium.

El migcampista de Rubí firmarà dimarts, dia 30 de setembre al migdia. De la mateixa manera que el seu company a la porteria, després de segellar el seu nou vincle amb l'Espanyol Victor Sánchez oferirà una compareixença pública per atendre els mitjans de comunicació a l'Auditori del Power8 Stadium, amb la presència de representants de l'entitat.

 

Anar al contingut