Jesús Fernández, el recanvi de Keylor Navas al Llevant.
Jesús Fernández, el recanvi de Keylor Navas al Llevant.
Futbol

Jesús Fernández fa el camí invers de Keylor Navas i es converteix en el seu substitut a la porteria del Llevant

El porter del planter blanc Jesús Fernández ha fet el camí invers a Keylor Navas i s'ha convertit en el susbtitut de l'internacional costa-riqueny a la porteria del Llevant. El Reial Madrid i el club granota han anunciat que han arribat a un acord per al traspàs del porter de 26 anys i que ha estat vinculat al conjunt madridista les últimes sis temporades.

Actualitzat

El porter del planter blanc Jesús Fernández ha fet el camí invers a Keylor Navas i s'ha convertit en el substitut de l'internacional costa-riqueny a la porteria del Llevant. El Reial Madrid i el club granota han anunciat que han arribat a un acord per al traspàs del porter de 26 anys i que ha estat vinculat al conjunt madridista les últimes sis temporades.

Jesús Fernández, que firmarà un contracte per dues temporades amb opció a dues més, va arribar a debutar amb el primer equip del Reial Madrid en Lliga en l'última jornada del campionat 2010-11, davant l'Almeria, quan va saltar al terreny de joc en substitució de Dudek. El seu segon partit de Lliga amb el Madrid va ser al final de la Lliga  de la temporada 2012-13, quan va jugar contra l'Osasuna també en l'última jornada.

Amb el Castella va disputar 61 partits oficials, en els quals va encaixar 68 gols durant tres temporades. La passada campanya, ja com a tercer porter del primer equip, la va passar en blanc a l'ombra de Diego López i Iker Casillas.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut