Futbol

Guardiola creu que no hi ha acte més democràtic que la consulta als catalans del 9 de novembre

Josep Guardiola pensa que "no hi ha acte més democràtic" que la consulta del 9 de novembre del 2014, ja que els contraris a la independència tindran una bona oportunitat per expressar-ho. L'entrenador del Bayern de Munic creu que serà una jornada tranquil·la.

Actualitzat

Josep Guardiola segueix des de la distància el procés engegat a Catalunya per poder exercir el dret a decidir dels catalans. En una roda de premsa del Bayern, l'exjugador i entrenador del Barça ha afirmat que "no hi ha acte més democràtic. La gent que no estigui d'acord amb la independència té una oportunitat única i irrepetible de poder expressar-ho".

L'actual entrenador del Bayern de Munic també ha manifestat la seva admiració pels partits polítics i els seus dirigents, que han arribat a un acord sobre la data i la pregunta de la consulta, i creu que les votacions es desenvoluparan amb tota normalitat. "Serà una jornada cívica, com sempre ha demostrat Catalunya, i la gent es podrà expressar amb tota llibertat. Per tant, felicitats a tots, el 9 de novembre ens veurem".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut