El Google+ permet fer videoxats amb els amics.
El Google+ permet fer videoxats amb els amics.
Estats Units

Google+, la nova xarxa social que preveu plantar cara a Facebook, amb invitacions limitades

El cercador Google ha posat un marxa un nou servei social amb què espera poder competir directament amb Facebook. Es tracta del Google+, on els usuaris podran estar en contacte amb els amics en qualsevol moment i que ofereix noves funcions, com organitzar els contactes per grups de manera que es pot decidir quina informació es comparteix amb cadascú i seleccionar qui podrà veure el contingut que es pengi. També permet fer un canal de continguts amb aquella informació interessant perquè es pugui recuperar en qualsevol moment o parlar amb els amics a través d'un videoxat. El Google+ està en fase de proves i només permet accedir-hi amb invitació. Ara per ara, però, les invitacions són molt limitades i la companyia les va donant amb comptagotes.

Actualitzat
Després dels fracassos amb el Buzz i el Wave, Google engega un nou servei social amb el qual espera poder fer una competència real a Facebook. I és que ofereix noves funcions, com organitzar els contactes per grups a través de "Cercles": el Google+ permet posar els amics, familiars, companys de feina o amics de la universitat en un cercle determinat en què es poden compartir fotografies, vídeos o qualsevol tipus d'informació.




L'eina "Interessos" es tracta d'un canal de continguts amb aquella informació interessant per a l'usuari que pot recuperar en qualsevol moment, perquè sempre "tingui alguna cosa a veure, llegir i compartir", assegura la companyia. També inclou "Trobades", on els usuaris poden parlar amb els amics a través d'un videoxat.

A més, els usuaris de Google+ podran fer fotografies amb els seus mòbils i compartir-les directament a través de la "Pujada instantània". I l'"HolaHola" permetrà recollir converses entre diverses persones.

Invitacions limitades

El nou servei està en període de proves i només permet accedir-hi amb invitació i són molt limitades. La companyia, però, ja ha avançat que aviat estarà disponible per a tothom. Per poder provar el servei, Google+ demana als usuaris que es registrin i donin el seu correu electrònic, per posar-se en contacte amb ells quan reparteixin més invitacions.
Anar al contingut