Barcelona

Floquet de Neu tindrà una pel·lícula i una sèrie de televisió

Floquet de Neu, l'ocupant més il·lustre que ha tingut mai el Zoo de Barcelona, protagonitzarà una pel·lícula i una sèrie de televisió. Totes dues produccions narraran la vida del goril·la albí, mort fa 6 anys, combinades amb altres aventures relacionades amb el món animal. El llargmetratge, amb un pressupost de 6,5 milions d'euros, es filmarà en català i combinarà l'animació 3D amb imatges reals. De la sèrie se sap que té un pressupost de 5 milions d'euros i que explicarà com el goril·la que s'identifica amb la ciutat viatja arreu del món per salvar animals en perill d'extinció.

Actualitzat
L'Ajuntament de Barcelona i les productores Fílmax, Utopia Global i MUF Animation han signat un acord per tal de col·laborar en la producció de la cinta de Floquet de Neu. Els responsables del projecte esperen que la pel·lícula es distribueixi arreu del món i "marqui un abans i un després en la xifra de recaptació" a les taquilles catalanes, en paraules de Julio Fernández, director d'Utopia Global.

En la signatura de l'acord, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha considerat que les dues produccions acostaran Floquet de Neu "a les noves generacions que mai han estat darrere del vidre mirant-lo". Tècnics del Zoo de Barcelona han ofert assessorament sobre el contingut i durant els rodatges que es facin a la instal·lació de la Ciutadella.
Anar al contingut