Imatge de l'aplicació per notificar les actituds incíviques als Ferrocarrils (foto: fgc.cat)
Imatge de l'aplicació per notificar les actituds incíviques als Ferrocarrils (foto: fgc.cat)
Barcelona

Ferrocarrils retira l'aplicació que permetia denunciar la presència d'indigents als trens

Ferrocarrils de la Generalitat ha actualitzat la seva aplicació per a mòbil i ha retirat la funció que permetia denunciar indigents als seus trens, responent a la demanda de més de 53.000 persones a través de la plataforma Change.org.

RedaccióActualitzat
Ferrocarrils de la Generalitat ha eliminat de la seva aplicació per a mòbil la possibilitat d'alertar de la presència d'indigents i venda ambulant als seus trens.

Fa tres setmanes Miquel Rubio iniciava una petició a Change.org per demanar a FGC que retirés l'aplicació per a mòbil que permetia als passatgers denunciar la presència d'indigents i músics ambulants als seus trens. L'aplicació permetia, fins i tot, classificar en la denúncia el "tipus de captaire" de què es tractava.

Fonts de la companyia han assegurat que la retirada de la icona és fruit d'ajustos per millorar l'aplicació que es va crear a principis de juliol.

Des de llavors, els usuaris podien alertar també de la presència de música ambulant, de gent fumant, de grafiters o actes incívics als combois.





Anar al contingut