Al Lleida li serveix un empat a més d'un gol per passar ronda.
Futbol

Esport3 oferirà en directe els partits Hospitalet-Caudal i Jaén-Lleida, de promoció d'ascens a Segona A

​Esport3 oferirà aquest cap de setmana els partits dels dos equips catalans que lluiten per l'ascens a Segona A. L'Hospitalet intentarà remuntar l'1-0 advers contra el Caudal dissabte a partir de les 19.45, mentre que el Lleida, diumenge a partir de les 19.00, intentarà fer bo al camp del Jaén l'empat (1-1) obtingut al Camp d'Esports diumenge passat.

Actualitzat
​Esport3 oferirà aquest cap de setmana els partits dels dos equips catalans que lluiten per l'ascens a Segona A. L'Hospitalet provarà de remuntar l'1-0 advers contra el Caudal dissabte a partir de les 19.45, mentre que el Lleida, diumenge a partir de les 19.00, intentarà fer bo al camp del Jaén l'empat (1-1) obtingut al Camp d'Esports diumenge passat.  

Cap dels dos representants catalans ho té fàcil per arribar a la tercera i definitiva ronda del "play-off" d'ascens a Segona A. Però ni molt menys impossible, tenint en compte la gran temporada que estan fent.  

Les dues transmissions aniran a càrrec de Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo i es podran seguir, a banda de per la televisió, pel portal esport3.cat i per l'App d'Esport3. Durant el partit Jaén-Lleida es faran connexions puntuals amb el tercer partit del "play-off" final de futbol sala entre El Pozo i el FC Barcelona.

.
Anar al contingut