Barça

Entrenament de recuperació per als titulars d'un Barcelona sense Messi

Els jugadors que van actuar com a titulars en el partit contra el PSG han dut a terme aquest matí un entrenament de recuperació, en què les principals absències han estat els lesionats Mascherano i Messi. Tito Vilanova ha comptat amb els jugadors del filial Oier, Deulofeu, Sergi Roberto i Muniesa.

Actualitzat
Els jugadors que van actuar com a titulars en el partit d'anada de quarts de final de Lliga de Campions contra el PSG francès (2-2) han dut a terme aquest matí un entrenament de recuperació, en què les principals absències han estat els lesionats Javier Mascherano i Leo Messi.

En la sessió matinal a la Ciutat Esportiva, amb els titulars fent treball suau, el tècnic Tito Vilanova ha comptat a més amb els jugadors del filial Oier Olazábal, Gerard Deulofeu, Sergi Roberto i Marc Muniesa, per completar el grup i amb vista al partit davant el Mallorca, on podrien ser convocats.

Encara que no s'ha exercitat, l'argentí Leo Messi, que va patir durant el partit a París una lesió al bíceps femoral, ha anat igualment a la Ciutat Esportiva, després de sotmetre's a les proves mèdiques per conèixer l'abast exacte de la seva lesió.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut