Barcelona

Els vídeos nadalencs de la xarxa amb més èxit d'aquest 2014

Des d'una divertida felicitació nadalenca fins a un espectacle de llums que s'il·luminen al ritme d'una cançó

RedaccióActualitzat

Cada any, per aquestes dates, els usuaris de les xarxes comparteixen vídeos de tota mena relacionats amb el Nadal. Ara per ara, ja es poden assenyalar alguns dels vídeos nadalencs més peculiars d'aquest 2014. 

Un dels vídeos amb més èxit d'aquest Nadal està sent la felicitació d'una família que es dedica al màrqueting online. La felicitació nadalenca en forma de vídeo de l'any passat va aconseguir més de 15 milions de visualitzacions. El viral d'aquest any ha aconseguit, per ara, arribar a les 350.000 visites en només dos dies. Aquesta família, formada per quatre membres, s'ha convertit ja en tota una marca.

Una nova tendència és felicitar el Nadal des dels centres comercials. Així ho mostren els caixers d'un supermercat alemany que reviuen els 'hits' més populars del Nadal a ritme de caixes enregistradores i lectors òptics. Aquest vídeo ha aconseguit més de 12 milions de visualitzacions. Un altre centre comercial també ha impulsat un vídeo on els protagonistes segueixen el ritme d'una simfonia a "toc de panxa". L'any passat, el mateix centre comercial ja havia emprat aquesta estratègia per seduir el seu públic creant un vídeo on els protagonistes, en calçotets, seguien el ritme de la cançó amb els malucs.

Per altra banda, una família nord-americana aconsegueix que les llums decoratives del seu habitatge s'il·luminin al ritme de la banda sonora de la pel·lícula d'animació "Frozen". Un espectacle ben elaborat que, fins ara, ha aconseguit més de 4,5 milions de visites al YouTube.

El vídeo més tendre de la xarxa és el que mostra la relació d'un nen amb un pingüí. Una història, amb més de 20 milions de visites, on triomfa l'amor.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut