Barcelona

El Parlament rebutja les esmenes a la totalitat a la llei de pressupostos i a la llei d'acompanyament

El Parlament rebutja amb els vots de CiU i ERC les esmenes a la totalitat a la llei de pressupostos i a la d'acompanyament

RedaccióActualitzat

El Parlament ha rebutjat amb els vots de CiU i ERC les esmenes a la totalitat a la llei de pressupostos i a la d'acompanyament. La formació d'Oriol Junqueras ha reiterat aquest matí, per sorpresa, l'esmena a la totalitat que havia presentat a la llei de mesures fiscals i financeres. El govern els ho ha agraït.

Era la segona jornada del debat de pressupostos al Parlament amb el debat de la llei d'acompanyament. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, l'ha desgranat. Segons ha explicat, les mesures fiscals de la llei d'acompanyament preveuen un increment d'ingressos anuals de 13,1 milions euros i la creació de vuit noves taxes, així com la modificació de 32 ja existents.

Després de la intervenció del conseller Andreu Mas-Colell, que ha demanat el vot favorable a tots els grups, és el torn de la resta de grups. Des d'Esquerra Republicana, Lluís Salvadó, ha anunciat la retirada a última hora de l'esmena a la totalitat a la llei d'acompanyament dels pressupostos, un gest que Mas-Colell ha agraït i que l'oposició ha criticat durament.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut