Els millors moments de la segona temporada d'"Oh Happy Day", a TV3

Dissabte, 27 de desembre, a les 21.50, TV3 emetrà una edició extra de l'"Oh Happy Day" en què es farà un recorregut pel més destacat de la segona edició.

Actualitzat

Des dels càstings fins a la gran final, el proper dissabte es farà un recorregut musical i emotiu pels millors moments de la segona temporada del concurs "Oh Happy Day" en què destacaran coreografies, actuacions i valoracions del jurat.

També es podran veure les situacions més divertides i sorprenents i les visites de personatges com Quim Masferrer, Lax'n'Busto, Leslie, Juanpe o les dels artistes que han interactuat amb els cors com Marc Parrot, Gisela, Joan Colomo i Anna Roig.

En definitiva, el millor que han donat els nou cors participants: In Crescendo, Cantabile, Amarcord, Vakombà, Fusions, Tastet de Gospel, Lutiana, Music Vox i The New Zombis.

Serà un recorregut per tres mesos de feina intensa, els assajos, les actuacions, la il·lusió per seguir endavant i arribar a la gran final. El programa recordarà també la final, on després de gairebé tres hores de programa els espectadors amb els seus vots van proclamar guanyadors els In Crescendo.

"Oh Happy Day" tancarà definitivament aquesta segona temporada el dissabte 3 de gener amb "Oh Happy Nens", un programa especial protagonitzat per cors infantils amb moltes sorpreses i personatges del Club Super3.

tv3.cat/happy

#FinalOHDTV3

@HappyTV3 

facebook.com/OhHappyDayTV3

 

Anar al contingut