Una imatge del vestíbul dels cinemes Verdi a Barcelona
Els Verdi fan 25 anys i regalen un DVD als seus clients
Barcelona

Els cinemes Verdi celebren els 25 anys regalant un DVD als clients

Els cinemes Verdi de Barcelona i Madrid celebren avui els 25 anys regalant una pel·lícula en DVD a tots els clients que assisteixin a alguna de les sessions d'aquest dimarts.

RedaccióActualitzat
Els cinemes Verdi de Barcelona i Madrid celebren avui els 25 anys regalant una pel·lícula en DVD a tots els clients que assisteixin a alguna de les sessions d'aquest dimarts.

La història d'aquests renascuts cines va començar el 23 d'octubre de 1987 quan l'antic Cinema Verdi d'una sola sala es va convertir en els actuals multicines de tres sales, centrades en la programació de qualitat en versió original subtitulada.

Les sales es van inaugurar amb les pel·lícules "El halcón maltés", "Rocky Horror Picture Show" i "Streep".

El 1992, amb les obres de remodelació en una antiga discoteca adjacent, els Verdi van incorporar les actuals sales 4 i 5, i tres anys després va obrir al número 49 del carrer Torrijos les quatre sales del complex Verdi Park, afermant la proposta cultural en versió original subtitulada, que també va traslladar a Madrid quan va obrir sales pròpies el 2002.

Durant tota la seva trajectòria professional, els cines Verdi han estat guardonats, entre d'altres, amb el Premi Sant Jordi 1989; Premi Sant Jordi 1992; millor cinema europeu de 2002; Premis Butaca el 2007 pels 20 anys dedicats al cinema de qualitat i, el 2009, la revista "Time Out Barcelona" va distingir la Sala 1 dels Verdi com la millor sala de la ciutat de Barcelona.

Des del mes de gener passat, els Verdi han digitalitzat totes les seves sales, tant de Barcelona com de Madrid, i ofereixen tots els títols en alta definició.





Anar al contingut