Washington

Els Estats Units no descarten una visita de Raúl Castro a la Casa Blanca

En la seva roda de premsa diària, el portaveu de l'administració Obama també ha obert la porta a una visita del president a l'Havana en els dos anys de mandat que li queden

Actualitzat

El portaveu de la Casa Blanca, Josh Earnest, no ha descartat que el president cubà, Raúl Castro, pugui visitar la Casa Blanca en un futur, després de l'inici d'un procés per al restabliment de les relacions diplomàtiques entre els Estats Units i Cuba. En la seva roda de premsa diària, Earnest també ha obert la porta a una visita d'Obama a l'Havana en els dos anys de mandat que li queden: "si hi ha una oportunitat de visita per al president, estic segur que no la rebutjarà".

L'endemà de l'acord que posa fi a més de cinc dècades d'antagonisme, el portaveu de la Casa Blanca ha remarcat que, de moment, no hi ha cap viatge presidencial previst. Al gener, la secretària d'Estat adjunta per a l'Amèrica Llatina, Roberta Jacobson, encapçalarà un viatge a Cuba d'una delegació de funcionaris dels Estats Units, de cara a la propera ronda de diàleg migratori. Aquesta serà la primera missió d'alt nivell dels EUA a Cuba.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut