La foto en què se'l veu somrient davant uns nens en una escola infantil que ha penjat Obama a Twitter (@BarackObama)
La foto en què se'l veu somrient davant uns nens en una escola infantil que ha penjat Obama a Twitter (@BarackObama)
Washington

El tuit d'Obama contra la violència a Charlottesville, rècord de "m'agrada"

La piulada de l'expresident dels EUA citant Nelson Mandela és el tuit amb més "likes" de la història: més de 3 milions

Actualitzat

L'expresident dels Estats Units Barack Obama ha subratllat que "ningú neix odiant una altra persona pel color de la seva pell". En una sèrie de missatges publicats al seu compte de Twitter citant unes paraules de l'expresident de Sud-àfrica i premi Nobel de la Pau Nelson Mandela, Obama apel·lava a lluitar contra l'odi després dels fets de dissabte a Charlottesville, on una dona va morir víctima d'un atropellament intencionat durant una marxa antifeixista.

"Ningú neix odiant una altra persona pel color de la seva pell, pel seu origen o la seva religió... Les persones han d'aprendre a odiar i, si poden aprendre a odiar, poden ser ensenyades a estimar... L'amor arriba amb més naturalitat al cor humà que el seu contrari"

 

Els tuits d'Obama han tingut un gran èxit a la xarxa social: la primera de les tres piulades ha acumulat més d'un milió de retuits i més de 3 milions de "likes". De fet, és el tuit amb més "likes" de la història, i supera la "selfie" d'Ellen DeGeneres durant la gala dels Oscars de fa tres anys. El tuit de l'expresident dels EUA ha superat el que fins ara tenia el podi; és el que va fer la cantant Ariana Grande després de l'atemptat al final d'un concert seu a Manchester.

Obama ha aparegut ben poc en públic des que el mes de gener passat va cedir la presidència al republicà Donald Trump.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut