Barcelona

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any no es ven i va a parar "a tots els catalans"

El segon premi ha anat a parar a Sant Vicenç dels Horts, i del tercer se n'ha venut un sol bitllet per internet

Actualitzat

La segona Grossa de Cap d'Any ha estat tímida, i el número del primer premi, el 91614, s'ha quedat al magatzem i no s'ha venut. Per tant, els diners, 100.000 euros per cada bitllet de cinc euros, es destinaran a programes socials. Quan s'ha sabut que el premi havia quedat desert, la consellera de Benestar Social, Neus Munté, ha pujat a l'escenari on es feia el sorteig i ha dit que "amb aquest premi hi hem guanyat tots".

Però el segon premi, el 92484, sí que s'ha venut, i ha anat a parar a Sant Vicenç dels Horts. Els guanyadors rebran 32.500 euros per bitllet, o 6.500 euros per euro jugat.

El tercer premi, el 35494, premiat amb 15.000 euros per bitllet, també ha quedat pràcticament per vendre. Se n'ha venut un sol bitllet i per internet.

Però aquest any, el sorteig no s'ha acabat aquí, i s'han repartit dos premis més:

El quart premi, el 87675, premiat amb 5.000 euros, ha anat a parar a Barcelona i a Rubí.

I finalment, el cinquè premi ha estat per al número 01486, i ha tocat a Terrassa. El cinquè està premiat amb 2.500 euros per bitllet.

Com a novetat, aquest any també s'han introduït les "centenes" i, per tant, cal comprovar si les butlletes tenen números que acaben com els premis. Així, per exemple, a aquells que tinguin butlletes acabades en 86, com el cinquè premi, els tornaran els diners.

En aquesta segona edició de la Grossa, s'han venut 24 milions d'euros en números. Helena Garcia Melero i Marc Giró han estat els encarregats de presentar el programa, que ha comptat amb l'humor dels guionistes de "Polònia" i "Crackòvia" i amb l'actuació del grup Marabunta.

Més vendes que l'any passat

Després que l'any passat, en l'estrena, un supermercat Esclat de Lliçà d'Amunt va vendre 50 butlletes del primer premi, aquest any han triplicat les vendes i han exhaurit tots els números. Clients i treballadors no se n'han volgut quedar sense.

En una altra botiga de Tarragona, l'any passat van vendre 30 butlletes del segon premi. Aquest any han venut 12.500 números. També en altres establiments han notat un increment de l'interès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut