Futbol

El migcampista de la Reial Societat Asier Illarramendi fitxa pel Reial Madrid

El migcampista de la Reial Societat Asier Illarramendi ja és nou jugador del Reial Madrid. En una roda de premsa convocada pel club de San Sebastià s'ha anunciat l'acord amb l'equip blanc. El mateix Reial Madrid n'informa també a través de la pàgina web del club. Segons informen diversos mitjans de la premsa de Madrid, el club blanc ha dipositat a la Lliga de Futbol Professional els 30 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió més l'IVA. Així, el cost total de l'operació seria de gairebé 39 milions. Illarramendi, que aquest divendres va començar a entrenar amb la Reial Societat, firmarà per 6 temporades.

Actualitzat
El migcampista de la Reial Societat Asier Illarramendi ja és nou jugador del Reial Madrid. En una roda de premsa convocada pel club de San Sebastià s'ha anunciat l'acord amb l'equip blanc. El mateix Reial Madrid n'informa també a través de la pàgina web del club. Segons diversos mitjans de la premsa de Madrid, el club blanc ha dipositat a la Lliga de Futbol Professional els 30 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió més l'IVA. Així, el cost total de l'operació seria de gairebé 39 milions. Illarramendi, que aquest divendres va començar a entrenar amb la Reial Societat, firmarà per 6 temporades.

El migcampista guipuscoà, de 23 anys, ha estat una peça clau en la selecció espanyola que va conquerir al juny l'Eurocopa Sub-21 i titular indiscutible a la Reial Societat que s'ha classificat per a la pròxima Champions. El club blanc presentarà als seus aficionats el jugador a la una del migdia d'aquest dissabte.

En la roda de premsa de comiat, Illarramendi, a qui en algun moment se li escapaven les llàgrimes, ha aclarit que la decisió de fitxar pel Madrid ha estat molt meditada amb el seu entorn i ha arribat a la conclusió que "és una oportunitat única i irrebutjable", tot i que prendre-la "no ha estat gens senzill". "M'ha costat molt", ha assenyalat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut