Homs, parlant amb els periodistes a la Baronia de Rialp.
Homs, parlant amb els periodistes a la Baronia de Rialp.
La Baronia de Rialb

El govern prendrà mesures per garantir la paga extra encara que no s'aprovin els pressupostos

La catorzena paga estarà "absolutament garantida" si tiren endavant els comptes, però el Consell Executiu prendrà una decisió per garantir-la "encara que sigui de manera transitòria"

Actualitzat

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha avançat que el Consell Executiu d'aquest dimarts prendrà una decisió per garantir "encara que sigui de manera transitòria" la recuperació de la paga extra per als treballadors públics. En declaracions als mitjans de comunicació des de la Baronia de Rialp, Homs ha insistit que els funcionaris catalans han fet un esforç molt gran que no han fet els de la resta de l'Estat i ha demanat a la resta de partits que siguin "sensibles" davant d'aquest esforç.

La catorzena paga, ha assenyalat el conseller, estarà "absolutament garantida" si tiren endavant els pressupostos per al 2015, tal com ha insistit en diverses ocasions el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell. Però, davant l'enrevessat escenari sobre l'aprovació dels comptes, el govern de la Generalitat "prendrà decisions que permetin garantir aquesta paga", en cas que no tirin endavant. De tota manera, Homs ha fet una crida al conjunt de forces polítiques perquè tinguin "sensibilitat cap a l'esforç dels treballadors públics".

Anar al contingut