José Ramón Bauzá
Bauzá desobeeix la decisió de la justícia balear
Palma

El govern balear continuarà aplicant el decret del trilingüisme

Bauzá recorrerà la decisió del TSJB de declarar nul aquest decret, que obliga a fer classes en català, castellà i anglès a totes les escoles de les Illes

RedaccióActualitzat

El govern balear mantindrà el decret del trilingüisme en escoles i instituts, tot i la decisió d'anul·lar-lo del Tribunal Superior de Justícia de les Illes. El govern del president José Ramón Bauzá ja ha anunciat que recorrerà la sentència de l'alt tribunal i que continuarà aplicant el trilingüisme a les aules.

La consellera d'Administracions Públiques, Núria Riera, ha confirmat tant el recurs com el fet de mantenir el decret per donar -ha dit- "un missatge de tranquil·litat" als pares i alumnes. Riera ha assenyalat que "la sentència no anul·la ni suspèn l'aplicació del trilingüisme". Segons la consellera, la decisió del TSJB "no qüestiona el fons del decret sinó les qüestions de procediment".

Des dels partits de l'oposició i de les organitzacions de docents ja s'ha demanat la dimissió dels responsables d'educació del govern balear. Davant d'aquesta petició, la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, ha remarcat que la seva dimissió "la demanarà" el president Bauzá "si es dóna el cas". Camps ha afegit: "Quan el president deixi de necessitar-me, no hi haurà cap problema i marxaré."

 

 

 

 

 

Anar al contingut