Curses de muntanya

El debutant Luis Alberto Hernando i Núria Picas guanyen l'edició de Cavalls del Vent 2013

El debutant Luis Alberto Hernando ha guanyat l'edició de Cavalls del Vent 2013 després de completar la cursa en 10 hores i 23 minuts. El corredor d'Adidas era un dels favorits per guanyar la prova, juntament amb Tòfol Castanyer, que ha acabat segon; el bicampió Miguel Heras, que ha acabat tercer; Manuel Merillas i Miguel Caballero. En noies, Núria Picas ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva.

Actualitzat
El debutant Luis Alberto Hernando ha guanyat l'edició de Cavalls del Vent 2013 després de completar la cursa en 10 hores i 23 minuts. El corredor d'Adidas era un dels favorits per guanyar la prova, juntament amb Tòfol Castanyer, que ha acabat segon; el bicampió Miguel Heras, que ha acabat tercer; Manuel Merillas i Miguel Caballero. De fet, la cursa ha estat un duel entre aquests cinc corredors, i ha estat a l'equador de la cursa quan Hernando ha agafat avantatge com a capdavanter. A mesura que ha anat avançant la prova, Hernando s'ha anat posicionant més com a líder i ha entrat a Bagà després de 10 hores i 23 minuts. La Cavalls del Vent 2013 ha estat la tercera ultratrail del burgalès i la primera victòria en aquesta modalitat, en la cursa més llarga que mai havia disputat.

En noies, Núria Picas ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva en aquesta prestigiosa carrera amb un temps de 12 hores i 5 minuts. La campiona del món d'Ultratrails ha acabat onzena de la general i ha volgut dedicar el triomf a Teresa Ferriol que va perdre la vida en l'anterior edició de la Cavalls del Vent.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut