Mollerussa

El congrés de literatura infantil i juvenil de Mollerussa debat els reptes del sector

La literatura infantil catalana demana que s'afronti sense por a la pirateria l'emergència del llibre electrònic i les possibilitats que les tecnologies brinden a l'escriptura. Aquesta i altres reflexions al voltant dels llibres dedicats als més petits s'han fet a Mollerussa, on aquest cap de setmana se celebra el quart congrés de literatura infantil i juvenil. L'esdeveniment reuneix un centenar d'autors, editors i il·lustradors.

Actualitzat
La literatura infantil es repensa a Mollerussa, on un centenar de professionals celebren el quart congrés de literatura infantil i juvenil. L'acte es fa a la capital del Pla d'Urgell fins al 10 de maig, organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC).

Entre les qüestions a debat hi ha el repte del llibre electrònic i les possibilitats que les tecnologies ofereixen a la literatura feta per als més menuts. Els experts creuen que el suport digital i paper continuaran convivint i fan una crida perquè la por a la pirateria no freni les innovacions tecnològiques. Els experts també han demanat que la literatura infantil tingui més presència als mitjans.

El congrés vol retre homenatge en aquesta edició a l'escriptor lleidatà Josep Vallverdú, el creador del famós gosset Rovelló. L'esdeveniment coincideix amb la XXV edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa.
Anar al contingut